Οι Αυστραλές NERVO, οι πολυτάλαντες superstars DJs, αδερφές Mim και Liv, που σύμφωνα με το DJ Mag  είναι οι πρώτες σύμφωνα που έφτασαν ποτέ τόσο ψηλά στη παγκόσμια κατάταξη για το 2015, έρχονται στην Αθήνα. Ένα από τα μεγαλύτερα ντουέτα της EDM σκηνής ήταν η επιλογή για το δεύτερο show των #madradionights που στις 27 Νοεμβρίου επιστρέφει δυναμικά.

Με τεράστια ζήτηση, το βαρύ τους πρόγραμμα τις ταξιδεύει σε κάθε άκρη του πλανήτη, από την Ίμπιζα στη Σιγκαπούρη, από τις ΗΠΑ στην Αυστραλία, παίζοντας στα μεγαλύτερα clubs και festivals του κόσμου και με συνεχείς παρουσίες στα Tomorrowland, TomorrowWorld, EDC, Ul-tra, Creamfields.

Έχοντας κάνει τη παραγωγή σε πολλούς καλλιτέχνες όπως οι Kelly Rowland, Kylie Minogue, Kesha, David Guetta και Armin van Buuren, οι Nervo έχουν να επιδείξουν ένα πλούσιο ρεπερ-τόριο επιτυχιών και συνεργασιών.

Μαζί τους ο δαιμόνιος και περιζήτητος Ολλανδός, DON DIABLO. Ο Don έχει στο ενεργητικό του πολλαπλές TOP5 επιτυχίες στο Beatport με τραγούδια όπως τα «AnyTime», «Starlight» και «On My Mind», έγινε και περιζήτητος remixer για καλλιτέχνες όπως Madonna, Ed Sheeran και Rudimental.

Οι διάσημες θηλυκές παρουσίες της EDM και ο Ολλανδός Don Diablo θα εμφανιστούν στα #madradionights, για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στο GAZI MUSIC HALL (Ιερά Οδός 7-13, ΓΚΑΖΙ)

Nervo & Don Diablo

Προπώληση:

SOLD OUT τα εισιτήρια των 13 Euro & 16 Euro.

Μπορείτε να προμηθευτείτε:
Arena: 20 €/άτομο
Early Entry Arena (1 ώρα πριν): 22 €/άτομο
Balcony: 24 €/άτομο
Διαθέσιμα VIP On Stage Tables και Vip Balcony Tables

Στο Viva.gr, στα καταστήματα PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOT, IANOS, MEDIA MARKT, Reload και τηλεφωνικά στο 11876!