Το Tubular έρχεται να κατακτήσει τους streetwear hounds που αγάπησαν τα Stan Smith και τα Superstar. Το επόμενο αγαπημένο sneaker από τα adidas Originals έχει sport σιλουέτα και ταυτόχρονα fashion. Δεν κάνει συμβιβασμούς, σπάει τα όρια και δημιουργεί καινοτόμο design επειδή δεν αποτελεί απλά ένα ακόμη sneaker, αλλά μια ολόκληρη κατηγορία που έρχεται να «αναστατώσει» την συγκεκριμένη αγορά.

Αποτελεί το πιο προοδευτικό sneaker των adidas Originals.

Το tubular είναι το μέλλον. «Γεννήθηκε» από παλιότερα και κλασικά μοντέλα της adidas και αποτελεί την υπέρτατη και πιο αγνή μορφή της σύγχρονης αισθητικής. Έρχεται για να κυριαρχήσει στον κόσμο του design.

Με το Tubular ως αφορμή, έξι άνθρωποι που σχετίζονται με το χώρο του design και της τέχνης και αποτελούν επιρροή σχολιάζουν ποιο είναι για αυτούς το μέλλον στο χώρο τους.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Πέτρου, η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση, ο αρχιτέκτονας Δημήτρης Τσίγκος και οι φωτογράφοι Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου μας εξηγούν πως το μέλλον του design έχει σαφείς αναφορές σε κλασικά κομμάτια αλλά εμπνέεται από τις πιο σύγχρονες τάσεις.

Το βίντεο κλείνει ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης-χορογράφος Κωνσταντίνος Ρήγος, διάσημος για τον τρόπο που μεταμορφώνει κάθε τι κλασικό, ο οποίος συνεργάζεται με τα adidas Originals για την επίσημη παρουσίαση του tubular στην Αθήνα.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί σε ένα exclusive event στο pop-up store της adidas στην Αιόλου 25 (Πλατεία Αγ. Ειρήνης) μέσα από ένα μουσικoχορευτικό δρώμενο που συνδυάζει την αναμφισβήτητη lifestyle κληρονομιά του brand με τη street αισθητική.

Μάθε περισσότερα για το Tubular εδώ.
Instagram: www.instagram.com/adidasgr
Twitter: www.twitter.com/adidasGR
Facebook: www.adidas.com/adidasoriginals

Tsigos Petrou Liosi Georgiou Chatziandreou
Από πάνω προς τα κάτω: Κωνσταντίνος Ρήγος (κεντρική), Δημήτρης Τσίγκος, Δημήτρης Πέτρου, Τζορτζίνα Λιώση, Πάνος Γεωργίου και Ιωάννα Χατζηανδρέου.